Обща информация за GSM СОД

Научете повече

PUMA контролен панел за СОД

Алармената система PUMA е с 16 програмириуеми зони, вграден в захранващия блок GSM комуникатор (дайлер) и клавиатура с LCD дисплей (2 реда х16 знака на ред). Има същите възможности и технически характеристики като ПУМА, използвана за индивидуална охрана виж тук . Разликата е,че тук информацията постъпва в мониторинг центъра в реално време по GPRS, а в случаите на пропадането му - по CSD.

GSM дайлер за СОД

Съвместим с всички видове алармени системи. Има същите възможности и технически характеристики като GSM комуникатора GSM Emb, използван за индивидуална охрана (виж тук повече за GSM Emb) . Разликата е,че тук информацията постъпва в мониторинг центъра в реално време по GPRS, а в случаите на пропадането му - по CSD.

GSM СОД панел

Панелът е предвиден за работа с GSM център, производство на ЕТА-СИС. Поддържа 4 типа зони: tamper, 24h, мигновена, сигнална.Сигнални зони не предизвикват ‘АЛАРМА’, а само се следят и предават на Центъра при ‘РАПОРТ’. Те са за индикация на състояние на датчици, 220V, акумулатор и др. по желание.

GSM дайлер за СОД - стар модел, спрян от производство

Предвиден за свързване на всякакви алармени системи за работа с GSM център производство на ЕТА-СИС.